Enkele woorden over ons

BOSSINK INSTALLATIETECHNIEK

Geschiedenis

Installatiebedrijf Bossink is opgericht in 1975 door mijn vader, Gerard Bossink, aan de Hardenbergerweg te Tubbergen.
Door steeds meer opdrachten was mijn vader genoodzaakt het bedrijf te verplaatsen naar het industrieterrein waar de mogelijkheid was om verder te groeien. Het bedrijf groeide al snel uit van 3 tot 35 werknemers.

Na jaren hard gewerkt te hebben in een goedlopend bedrijf vond mijn vader het in 2004 tijd om te genieten van een welverdiend vervroegd pensioen.
Destijds was er bij mij nog niet de ambitie om het bedrijf voort te zetten. Ik was toen werkzaam bij Loohuis in Fleringen waar ik de nodige ervaring heb opgedaan. In 2008 ben ik een eigen onderneming begonnen onder de naam JB Technische Dienstverlening.

Inmiddels werk ik al jaren als zelfstandig installatie technicus en heb ik de nodige kennis opgedaan. Ik heb mij geprofileerd op het gebied van gas- water- electra- data & domotica- CV- duurzame energie installaties en dakbedekkingen. Ook vind ik het belangrijk om op de hoogte te blijven van de huidige snelle technische ontwikkelingen.

Met trots ben ik, Jarno Bossink, met ingang van 2016 in de voetsporen van mijn vader getreden onder de naam Bossink Installatietechniek.
Door een goede samenwerking met gekwalificeerde collega installateurs kan ik zowel kleine als grote projecten realiseren.

Bossink Installatietechniek is werkzaam op het gebied van nieuwbouw, verbouw, utiliteit en onderhoud.

Wij zijn zowel op de zakelijke als de particuliere markt actief. Zie hiervoor o.a. onze referenties.


Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen. Dit kunt u doen via ons contactformulier, email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefonisch.