Verwarming/koeling

Warmtepompen
Het belang van duurzaamheid weegt in hedendaagse installaties steeds zwaarder. Mensen willen niet alleen op kosten besparen, maar ook steeds vaker een milieubewuste keuze maken. Een warmtepomp sluit goed aan bij deze trend. Warmtepompen worden gebruikt om gebouwen te verwarmen, maar ook om te koelen en te voorzien van warm tapwater.
Er zijn diverse soorten en types warmtepompen. Het toepassen van de juiste warmtepomp luisterd nogal nauw. Wij adviseren u hier graag over.

Ketels
Een goed functionerende cv-ketel of heater is noodzakelijk voor het verwarmen van uw pand en voor de warmwatervoorziening. Daarnaast zijn comfort, prijs, rendement, gebruiksgemak en energieverbruik van belang. Er is keuze uit veel verschillende types en merken. Wij leveren en installeren diverse soorten ketels en heaters en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze met betrekking tot uw leef/werksituatie en wensen.


Vloerverwarming
Vloerverwarming is een zuinige en aangename manier om uw ruimten te verwarmen en kan zowel voor hoofdverwarming als bijverwarming worden gebruikt. Met vloerverwarming wordt de ruimte gelijkmatig en zeer efficiënt verwarmd met een relatief lage temperatuur, waardoor ook de stookkosten lager zijn. Bijkomend voordeel is dat er minder stofophoping en stofcirculatie is dan bij verwarming met radiatoren.
Als u een bestaande woning van vloerverwarming wilt voorzien, dan biedt het infrezen van de leidingen uitkomst. Het infrezen neemt gewoonlijk 1 à 2 dagen in beslag en is nagenoeg stofvrij.


Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen.
Presets Color
Download