Electra

Algemeen
Electrotechnische installaties vormen de basis van alle woonruimten en utiliteitsbouwwerken. Of het nu gaat om aansluitingen voor huishoudelijke apparatuur of complexe industriële projecten. Wij denken met u mee en ontwerpen een veilige en functionele elektrotechnische installatie naar uw wensen en voorwaarden.

Verlichting
Verlichting speelt een belangrijke rol bij het bewerkstelligen van een prettige werk- of woonomgeving. Met name in kantoorpanden dient de verlichting op de werkplekken aan diverse eisen te voldoen. Een installatie voor verlichting is opgebouwd uit nauwkeurig op elkaar afgestemde componenten, waaronder armaturen, lichtbronnen en apparatuur voor lichtregeling.

Noodverlichting
De noodverlichting in utiliteitsgebouwen zoals o.a. in scholen winkels en openbare is van groot belang voor de veiligheid van de aanwezige personen. Bij spanningsuitval moet de noodverlichting daarom altijd optimaal functioneren. Noodverlichting is in veel situaties verplicht en moet bovendien voldoen aan diverse normen, wetten en regels.

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen.
Presets Color
Download